Ersan Parlatan: Isparta’dan Galibiyetle Dönmek İstiyoruz

Altınordu Teknik Direktörü Ersan Parlatan: “Isparta 32 Spor Maçından Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz”

Altınordu’nun TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Isparta 32 Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan yeni teknik direktörü Ersan Parlatan, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Parlatan, geçtiğimiz haçta yaşanan beraberlik ve hafta sonu oynanacak mücadeleye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Altınordu TV’ye konuşan Parlatan, Kepezspor karşısında alınan beraberliğin üzücü olduğunu belirterek, “Önde gitmemize rağmen son pozisyonda yediğimiz golle maçı berabere tamamladık. Takımımın arzusundan ve performansından memnunum ancak daha üretken olmamız gerekiyor. İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele geçirdik ancak zaman zaman top kayıpları yaşadık” ifadelerini kullandı.

Isparta 32 Spor ile deplasmanda oynayacakları maç için hazırlıklarını sürdüren Parlatan, “Zorlu bir karşılaşma olacak. Rakibimiz sert oynayan bir ekip ancak biz de buna karşılık vereceğiz. Hedefimiz hafta sonu üç puanla dönmek” dedi.

İzmir Haberleri

Related Posts

Özel sektör öğretmenlerinden ‘Büyük Öğretmen Yürüyüşü’nden sonra açıklama

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri 25 Haziran’da başlattıkları ve 1 Temmuz’da Ankara’da tamamladıkları “Büyük Öğretmen Yürüyüşü”ne ilişkin açıklama yaptı.

Trabzon’da sağanak yağış hayatı felç etti

Trabzon’da etkili olan sağanak yağış, su taşkınlarına sebep oldu.

Trump ile Putin’den kritik görüşme: Rusya savaşın nedenlerini ortadan kaldıracak, Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyecek

Rusya-Ukrayna savaşı ile Orta Doğu’daki gelişmeler ön plana çıktı

Alışveriş sitesine dev para cezası

Fransa Ekonomi Bakanlığı, çevrim içi alışveriş sitesi Shein’a, yanıltıcı ticari uygulamalarda bulunduğu gerekçesiyle 40 milyon euro para cezası verdi.

İranlı hacker grubu ABD’yi korkuttu! Trump’ı ifşa etmekle tehdit ediyor

İranlı Hacker grubu, ABD Başkanı Donald Trump ve çevresindeki ekibin e-postalarını ifşa etmekle tehdit etti.

Erbakan AKP’nin oy oranını açıkladı, erken seçim çağrısı yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara seslenerek erken seçim çağrısında bulundu.