Yolcu otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

Kar Yağışıyla Kayganlaşan Yolda Meydana Gelen Kaza: 14 Kişi Yaralandı

Bayburt-Gümüşhane kara yolundaki Geçit köyü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Ali Osman Ulusoy’a ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle istinat duvarına çarpıp durdu. Kaza sonucunda otobüsün camları kırılarak, içinde 5’i çocuk toplam 14 kişi yaralandı.

Olay yerine haber verilmesi üzerine sağlık ve jandarma ekipleri harekete geçerek yaralılara ilk yardım müdahalesinde bulunarak, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevki gerçekleştirdi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Kaza sonrasında hafif yaralarla atlattığı kaza diğer yolcular, başka bir otobüsle seyahatlerine devam ederken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, yaralıların tedavilerinin hızlı bir şekilde tamamlanarak taburcu edileceğini vurguladı.

Related Posts

AK Parti’den yeni yasa teklifi

Çeşitli nedenlerle kuvvet komutanlıklarının rütbe karşılama oranlarında eksiklik veya fazlalık oluşması halinde ihtiyacın karşılanabilmesi için cumhurbaşkanına rütbe bekleme sürelerini değiştirme yetkisi verilecek. Teklifte ayrıca yeni iskân nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde olan herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilmesi, nüfusu 2 binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesi hükme bağlanıyor.

Annesinin cesediyle 4 yıl yaşayan adam her şeyi gün gün yazmış!

Annesinin ölümün ardından cesediyle 4 yıl boyunca yaşayan 47 yaşındaki adamın annesinin cesediyle geçirdiği günlere dair ayrıntıları içeren bir de defter yazdığı ortaya çıktı.

Bakan Bolat, TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde konuştu

Bakan Bolat, TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde konuştu

İngilizler Pekin’in İngiltere’nin altyapısına mikroçipler yerleştirdiğini iddia ediyor

Eski MI6 şefi Sir Richard Dearlove, İşçi Partisi milletvekillerinin önünde parlamentoda yapılan kapalı oturumda, tehdidin Çin yapımı mikroçiplerde (kontrol arayüz modülleri) yattığını söyledi. Bu mikroçipler ‘bilgisayar girdileri’ gibi işlev görüyor …

Şempanzeler ormanda ‘ilk yardım merkezi’ kurdu

Uganda’daki Budongo Ormanı’nda yapılan gözlemler, şempanzelerin yalnızca kendilerini değil, birbirlerini de doğadan topladıkları bitkilerle tedavi ettiklerini ortaya koydu. Araştırmacılar bu davranışları ‘orman hastanesi’ olarak tanımladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’na ‘Pedofiliye geçit yok, her yer BOÜN’ pankartı

Boğaziçi Üniversitesi’nde Nureddin Yıldız’ı protesto eden öğrencilerin gözaltına alınmasına tepki gösteren Ankara’daki üniversiteliler, Diyanet İşleri Başkanlığı’na “Pedofiliye Geçit Yok! Her yer BOÜN, her yer direniş” yazılı pankart astı. Öğrenciler, hem çocuk istismarını meşrulaştıran açıklamalara hem de protestolara yönelik yapılan polis müdahalesine karşı ses yükseltti.