TARSİM Çankırı’da Ziyaretler Gerçekleştirdi

Çankırı’da TARSİM Paydaş Kurumlarıyla Buluştu

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), Çankırı’da yer alan paydaş kurumları ziyaret etti. TARSİM tarafından yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Tarım Sigortaları ve Doğal Afetler Daire Başkanı ve aynı zamanda TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi olan Kamil Özdemir ile TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Bekir Engürülü liderliğindeki TARSİM heyeti, Çankırı’da çeşitli paydaş kurumları ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında TARSİM heyeti, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Çankırı Tarım ve Orman İl Müdürü Hüseyin Düzgün ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli’yle bir araya gelerek, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi ve uygulamalarıyla ilgili bölgesel düzeyde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Ayrıca heyet, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin yaygınlaştırılmasına katkılarından dolayı Vali Taşolar’a plaket takdim etti.

Related Posts

Otomotivde tüm zamanların rekoru: 4 ayda 12,6 milyar dolar!

Otomotivde tüm zamanların rekoru: 4 ayda 12,6 milyar dolar!

Piyasalar ABD enflasyonuna odaklandı – 10 Mayıs 2025

Küresel piyasalarda, ABD ve Çin arasındaki ticaret müzakerelerine olan iyimserliklere karşın yatırımcıların temkinli davranmayı sürdürmesiyle geçen hafta karışık bir seyir izlenirken, gelecek hafta gözler ABD’de açıklanacak enflasyon verilerine çevrildi.

Emeklilere rekor promosyon: Bir banka tutarı 25 bin TL’ye yükseltti

Yapı Kredi, emekli maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi’yi tercih eden emeklilere 25 bin liraya varan nakit promosyon imkanı sağlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD’da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulunda konuşuyor.

Susanlar katliama ortaktır: İslam İşbirliği Teşkilatı’nın harekete geçmesi için Gazze’de daha kaç çocuk ölmeli?

Ana gayesi “Filistin mücadelesini desteklemek” olan 57 üyeli İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Gazze’yi unuttu. İsrail’in Filistinlilere karşı yürüttüğü soykırım devam ederken Siyonizme ve onun destekçilerinin yürüttüğü katliamlara karşı cılız kalan İİT’nin bu tavrı büyük tepki çekiyor. Gazze’de çocuklar açlıktan ölürken, on binlerce sivil katledilirken İslam coğrafyasına ve cılız kalan İİT’ye İsrail’e karşı çeşitli yaptırımları devreye alması konusunda çağrıda bulunuldu.

Ülker Bisküvi’de (ULKER) Ali Ülker’in yerine geçecek isim belli oldu

Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. (ULKER) tarafından 9 Mayıs 2025 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde Üst Yönetim Değişikliği hakkında açıklama yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir