Süper Lig’in yıldızı halı sahalara düştü

Beşiktaş’ta yaşadığı şampiyonlukların ardından Süper Lig macerasına yıllar sonra Hatayspor ile devam etme kararı alan Vincent Aboubakar, bekleneni veremeyince halı sahada idman yapmaya başladı

Deneyimli forvet, sezon sonunda yeni bir rota çizmeye hazırlanırken bireysel çalışmalarını Mersin Yenişehir’de bir halı sahada sürdürüyor.

GELECEĞİ MERAK KONUSU

Bu sezon ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor’daki durumu belirsizliğini koruyan Kamerunlu golcü, bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Konuyla ilgili kulüpten ya da oyuncunun menajerinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak yıldız ismin geleceği de merak konusu.

Aboubakar’ın halı sahada idman yaptığı görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, Aboubakar’ın futbolu bırakmaya hazırlandığını da iddia edildi. Ancak, Kamerunlu golcünün sezon sonunda Suudi Arabistan’a gitmeyi hedeflediği de iddia edildi.

Vincent Aboubakar, Hatayspor ile 24 maçta 7 gol ve 2 asistle katkı sağladı, fakat sezon sonunda ayrılığa karar verildi.

Related Posts

Özel sektör öğretmenlerinden ‘Büyük Öğretmen Yürüyüşü’nden sonra açıklama

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri 25 Haziran’da başlattıkları ve 1 Temmuz’da Ankara’da tamamladıkları “Büyük Öğretmen Yürüyüşü”ne ilişkin açıklama yaptı.

Trabzon’da sağanak yağış hayatı felç etti

Trabzon’da etkili olan sağanak yağış, su taşkınlarına sebep oldu.

Trump ile Putin’den kritik görüşme: Rusya savaşın nedenlerini ortadan kaldıracak, Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyecek

Rusya-Ukrayna savaşı ile Orta Doğu’daki gelişmeler ön plana çıktı

Alışveriş sitesine dev para cezası

Fransa Ekonomi Bakanlığı, çevrim içi alışveriş sitesi Shein’a, yanıltıcı ticari uygulamalarda bulunduğu gerekçesiyle 40 milyon euro para cezası verdi.

İranlı hacker grubu ABD’yi korkuttu! Trump’ı ifşa etmekle tehdit ediyor

İranlı Hacker grubu, ABD Başkanı Donald Trump ve çevresindeki ekibin e-postalarını ifşa etmekle tehdit etti.

Erbakan AKP’nin oy oranını açıkladı, erken seçim çağrısı yaptı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara seslenerek erken seçim çağrısında bulundu.