Siirt’te otomobil takla attı, sürücü yara almadan kurtuldu

SİİRT’TE PARK HALİNDEKİ ARAÇA ÇARPAN OTOMOBİL TAKLA ATTI

SİİRT’te meydana gelen trafik kazasında, park halindeki bir araca çarpan otomobil takla attı. Şans eseri sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Olay, Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi’nde öğle saatlerinde gerçekleşti. Kontrolden çıkan 56 AAZ 608 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 26 ABL 411 plakalı araca çarpıp takla attıktan sonra ters döndü. Kazada şans eseri yara almayan sürücü ise çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Bu anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Olayın ardından sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevkedildi. Sürücü tedbir amaçlı sağlık kontrolünden geçirildi ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

İTO’da “Kıbrıs Sevdası” kitabının güncellenmiş ikinci baskısı tanıtıldı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından yayımlanan “Kıbrıs Sevdası: Ateşi Hiç Sönmeyen Ülkünün Peşinde Geçen Ömürler” adlı kitabın güncellenmiş ikinci baskısının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Gölpazarı’nda Koyun Yangını: 95 Hayvan Telef Oldu

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde çıkan yangında 95 koyun telef oldu, girişimci genetik çalışmalarını kaybetti.

IDEF 2025’te yerli savunma sanayisi araçlarıyla geçiş töreni yapıldı

17. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF 2025) kapsamında çok sayıda yerli kara ve hava aracı ile deniz platformları ve çeşitli sistemlerin katılımıyla geçiş töreni düzenlendi.

Altınordu Yeni Sezona Hazır

Altınordu, Teknik Direktör Namet Ateş ile yeni sezon hazırlıklarına başladı. Serhat’ın transferi gerçekleşmedi.

Dedeli Belediyesi Araç Filosunu Yeni Kepçe ile Güçlendirdi

Dedeli Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak amacıyla yeni bir hidromek kepçe aldı. Belediye Başkanı Veysi Durak, yeni iş makinesinin altyapı ve yol bakım çalışmalarında önemli bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Aydın’daki yangında bir gözaltı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, makilik alanda çıkan yangınla ilgili bir kişi gözaltına alındı.