Sahte dövizle alışveriş yapan turist sınır dışı edildi

Marmaris’te Sahte Pound ile Ödeme Yapan İngiliz Turist Sınır Dışı Edildi

Marmaris ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir SPA salonuna giden İngiliz turist, 24 Nisan günü iddiaya göre sahte pound ile ödeme yaptı. Turistin işletmeden ayrılmasından kısa bir süre sonra dövizin sahte olduğunu fark eden işletmeci durumu hemen polise bildirdi.

Şikayet üzerine Marmaris Asayiş Şube Müdürlüğü ile Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

300 SAAT GÜVENLİK KAMERASI İZLENEREK ŞÜPHELİ TESPİT EDİLDİ

Ekipler, yaklaşık 300 saatlik güvenlik kamerası kaydını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti ve konakladığı oteli belirledi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla düzenlenen operasyonda şüphelinin kaldığı apart otel odasında arama yapıldı. Aramada 37 adet sahte 20 pound ele geçirilirken, İngiliz Turist J.A.C.’nin çeşitli iş yerlerinde bu sahte paraları kullandığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan İngiliz turist J.A.C., 25 Nisan’da adliyeye sevk edildi ve sınır dışı edildi.

Emniyet yetkilileri, başka mağdurların olabileceğini belirterek, şikayetleri değerlendireceklerini açıkladı. Herkesin bu tür dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıda bulundular.

Related Posts

Taliban barış elçisi kesildi: Hindistan ve Pakistan’a diyalog çağrısı

Hindistan’ın Pakistan topraklarında “terör hedefi” olarak tanımladığı bölgelere roket saldırısı düzenlemesi sonrası iki ülke arasında başlayan gerilim sürüyor. Bugün toplanan Pakistan güvenlik komitesi, Hindistan’ın saldırısını savaş eylemi olarak …

Antalya’da denizde erkek cesedi bulundu!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi açıklarında denizde erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin yabancı uyruklu olabileceği değerlendiriliyor.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını “Unutmuyoruz” eylemi

Eyleme katılanlar Deniz Gezmiş, arkadaşları ve Sırrı Süreyya Önder için saygı duruşunda bulundu. Basın açıklaması sonrasında sanatçı Bülent Çatalkaya’ nın bağlaması eşliğinde Şarkışla türküsü söylendi. Eylem ve basın açıklaması sona erdi.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Pakistan açıkladı: Hindistan’a ait 3 savaş uçağı ve bir drone düşürüldü

Pakistan Federal Enformasyon ve Yayıncılık, Ulusal Miras ve Kültür Bakanı Attaullah Tarar, Hindistan ordusuna ait 3 savaş uçağı ve bir dronun düşürüldüğünü bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir