Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul’daki Özel Hastanede Şok İddialar Ortaya Atıldı!

Bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapması için zorlama yapıldığını sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı konuyu soruşturuyor.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görevli doktor Emrah Ergün ise sosyal medyada yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmalarına zorlandıklarını ve karşı çıktıklarında tehdit edildiklerini ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıklayarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler sürmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” dedi.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Valinin yasağı kriz yarattı: Elazığ’a güvensiz damgası!

Trendyol 1. Lig’e yükselme mücadelesinde Batman Petrolspor ile Artı Değer Vanspor arasında Kayseri’de oynanacak olan final maçı öncesi alınan bir güvenlik kararı tartışmalara neden oldu. Elazığ Valiliği, her iki takımın taraftarlarının Kayseri’ye gidiş ve dönüşte Elazığ güzergahını kullanmalarını yasakladı. Karara ilk tepki Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’dan geldi.

Fransa’da sigara yasağı

Fransa’da topluma açık alanlarda çocukların sağlığının korunması amacıyla sigara yasağı getiriliyor. Yasağa uymayanlara 135 Euro ceza kesilecek.

DEM Parti’nin Meclis Başkanı adayı Cengiz Çandar oldu

Parti, adaylık başvurusunu Meclis Başkanlık Sekreterliği’ne sundu

Fatih Erbakan: Cumhurbaşkanının bir kez daha seçilmesini sağlayacak anayasaya karşı olacağız

Fatih Erbakan: Cumhurbaşkanının bir kez daha seçilmesini sağlayacak anayasaya karşı olacağız

Gazze Mahkemesi’nden sonuç bildirgesi: İsrail’e askeri ambargo uygulanmalı

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da kurulan Gazze Mahkemesi, İsrail’i en güçlü şekilde kınadı. Gazze Mahkemesi’nin sonuç bildirisinde “İsrail’e askeri ambargo uygulanmalı” denildi.

Resmî Gazete’de bugün (29 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 29 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?