Manisa’da İsmailbey Mahallesi suya kavuştu

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek liderliğinde yürütülen alt yapı yatırımları, susuz köy kalmaması hedefine doğru ilerliyor. İsmailbey Mahallesi’nde gerçekleştirilen sondaj çalışmaları sayesinde saniyede 5 litre su debisi elde edildi. Kuyunun bağlantı işlemleri hızla tamamlanarak mahalleye suyun ulaştırılması planlanıyor.

MAHALLE SAKİNLERİ, ZEYREK VE MASKİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle Muhtarı Celal Uludağ, su sıkıntısının zorlu bir süreç olduğunu belirterek, “Susuzlukla mücadele etmek gerçekten zorlu bir süreçti. Yeni sondaj kuyusuyla rahat bir nefes aldık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı ve emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyoruz. Artık Ferdi Başkan sayesinde suya kavuştuk” dedi.

MAHALLEDEKİLER SEVİNCİ PAYLAŞTI

Mahalle sakinlerinden Ahmet Saraç, su sıkıntısının geçici çözümlerle atlatıldığını belirterek, “Çok zor günler geçirdik. Son sondaj çalışmasıyla mahallemizin su sorununun çözüleceği umudu doğdu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

İsa Saraç ise “Son dönemlerde su problemi ciddi boyutlara ulaşmıştı. Ferdi Başkan sorunu ciddiye aldı ve çözüm için adımlar attı. Kendisine minnettarız” dedi.

Fatma Akgün de “Suyumuz sık sık kesiliyordu. Ferdi Başkan ve ekibine minnettarız. Bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardılar” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakini Hüsamettin Çeper ise yaz aylarında su sıkıntısının daha da arttığını belirterek, “Yaklaşık iki yıldır su sorunuyla mücadele ediyorduk. Yapılan yeni sondaj çalışması, mahallemiz için önemli bir gelişme oldu. Su, hayat demektir ve biz de artık suya kavuştuk. Ferdi Başkan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ALTYAPI YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

Başkan Ferdi Zeyrek’in başlattığı içme suyu, kanalizasyon ve altyapı çalışmalarıyla “Manisa’da susuz köy kalmayacak” hedefine doğru ilerliyor. Daha önce birçok ilçede hayata geçirilen sondaj ve altyapı projeleriyle su sıkıntısını çözen MASKİ, şimdi de Alaşehir İsmailbey Mahallesi’nde halkın yanında olarak çözüm getirmeye devam ediyor.

Related Posts

Traktör ikiye bölündü: 1’i ağır 2 yaralı

Gaziantep’te TIR ile çarpışan traktör ikiye bölündüğü kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Özel sektör öğretmenlerinden ‘Büyük Öğretmen Yürüyüşü’nden sonra açıklama

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri 25 Haziran’da başlattıkları ve 1 Temmuz’da Ankara’da tamamladıkları “Büyük Öğretmen Yürüyüşü”ne ilişkin açıklama yaptı.

Trabzon’da sağanak yağış hayatı felç etti

Trabzon’da etkili olan sağanak yağış, su taşkınlarına sebep oldu.

Trump ile Putin’den kritik görüşme: Rusya savaşın nedenlerini ortadan kaldıracak, Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyecek

Rusya-Ukrayna savaşı ile Orta Doğu’daki gelişmeler ön plana çıktı

Alışveriş sitesine dev para cezası

Fransa Ekonomi Bakanlığı, çevrim içi alışveriş sitesi Shein’a, yanıltıcı ticari uygulamalarda bulunduğu gerekçesiyle 40 milyon euro para cezası verdi.

İranlı hacker grubu ABD’yi korkuttu! Trump’ı ifşa etmekle tehdit ediyor

İranlı Hacker grubu, ABD Başkanı Donald Trump ve çevresindeki ekibin e-postalarını ifşa etmekle tehdit etti.