Kiracısının suyunu kesen yandı: Hapis cezası var

Eskişehir’de Kiracısının Suyunu Kesip Hapis Cezası Alan Ev Sahibi!

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, 3 katlı bir binanın 1. katında ikamet eden Abdullah S, 26 Ekim 2023’te akşam eve döndüğünde suların kesildiğini fark etti. Üst kattaki komşusu Yusuf Y’nin de aynı sorunu yaşadığını öğrenen Abdullah S, durumu yetkililere bildirdi. Yetkililerin yaptığı incelemede su sayacında bir sorun olmadığı ve arızanın şebekeden kaynaklanabileceği belirlendi. Ev sahibinden ana depo anahtarını isteyen Abdullah S, bu isteğinin reddedilmesi üzerine konuyu Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na taşıdı.

Çilingir yardımıyla açılan depoda vananın kapalı olduğu ve üzerinin eşyalarla kapatıldığı tespit edildi. Soruşturma sonucunda ev sahibi Çetin D., kiracıları Abdullah S, Gizem S. ve Yusuf Y’ye karşı “Zincirleme şekilde kişilerin huzur ve sükununu bozma” suçundan 1 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Eskişehir 15. Asliye Ceza Mahkemesi’nde kabul edilen iddianamede, şikayetçiler Abdullah S. ve eşi Gizem S. ile Yusuf Y’nin aynı binada oturdukları ve ev sahibiyle kira artışı konusunda anlaşmazlık yaşadıkları belirtildi. İddianameye göre, ev sahibi kasıtlı olarak suyu keserek kiracılarını mağdur etmişti.

Ev sahibi Çetin D. ise ifadesinde, binanın bodrum katında ıslaklık fark etmesi üzerine tesisatçı çağırdığını ve suyunun tesisatçı tarafından kesildiğini iddia etti. Ancak tutulan tutanakta su tesisatında herhangi bir arıza olmadığı ve su kesintisinin ev sahibinin ana su vanasını kapatması sonucunda yaşandığı belirtildi.

Related Posts

Taliban barış elçisi kesildi: Hindistan ve Pakistan’a diyalog çağrısı

Hindistan’ın Pakistan topraklarında “terör hedefi” olarak tanımladığı bölgelere roket saldırısı düzenlemesi sonrası iki ülke arasında başlayan gerilim sürüyor. Bugün toplanan Pakistan güvenlik komitesi, Hindistan’ın saldırısını savaş eylemi olarak …

Antalya’da denizde erkek cesedi bulundu!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi açıklarında denizde erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin yabancı uyruklu olabileceği değerlendiriliyor.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını “Unutmuyoruz” eylemi

Eyleme katılanlar Deniz Gezmiş, arkadaşları ve Sırrı Süreyya Önder için saygı duruşunda bulundu. Basın açıklaması sonrasında sanatçı Bülent Çatalkaya’ nın bağlaması eşliğinde Şarkışla türküsü söylendi. Eylem ve basın açıklaması sona erdi.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Pakistan açıkladı: Hindistan’a ait 3 savaş uçağı ve bir drone düşürüldü

Pakistan Federal Enformasyon ve Yayıncılık, Ulusal Miras ve Kültür Bakanı Attaullah Tarar, Hindistan ordusuna ait 3 savaş uçağı ve bir dronun düşürüldüğünü bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir