Kapadokya Rallisi’nde Klasik Araçların Yarışı

Kapadokya Rallisi’nde Klasik Araçlar Yarıştı

Nevşehir’de düzenlenen “Kapadokya Rallisi”ne klasik araçlarıyla katılan sürücüler, yarışmanın heyecanını yaşadı. Klasik Otomobil Kulübü tarafından organize edilen etkinlik, Göreme beldesindeki sıcak hava balonu kalkış alanında başladı.

75 klasik aracın gökyüzünü süslediği yarış, peribacalarıyla kaplı güzergahta ilerledi. Göreme’den başlayan yarış, Uçhisar’dan geçerek Nevşehir kent merkezinde son buldu.

Kulüp Başkanı Sercen Sivridağ, Kapadokya’nın doğal güzellikleriyle klasik araç tutkunları için eşsiz bir yer olduğunu vurgulayarak, katılımcıların büyük bir heyecanla yarıştığını belirtti.

Katılımcılardan Olcay Eriloğlu, bölgede gezinti yapmanın keyifli olduğunu, Kapadokya’nın klasik araçlarla bütünleştiğini dile getirdi. Ege Özalp ise bölgenin gizli güzelliklerini keşfetmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Klasik araç tutkunlarını buluşturan ralli, her yıl daha da ilgi çekiyor ve kadın katılımcı sayısında artış yaşanıyor. Eşsiz manzaralar eşliğinde gerçekleşen ralli, hem katılımcılar hem de izleyiciler için unutulmaz anılar biriktiriyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Behçet Alkan – Güncel

Related Posts

Yeşil Bursa Rallisi 23-25 Mayıs’ta yapılacak

Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlenen ve Petrol Ofisi Maxima 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı olan Atış Yapı Yeşil Bursa Rallisi, 23-25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Bilek güreşinde İspir’in başarısı

Erzurum’un İspir İlçesinde eğitim hizmeti veren Ziya Paşa Ortaokulu Ardahan’da yapılan Okullar Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan zaferle çıktı.

Yapay zeka asistanı Gemini’ye doğrudan erişim genişletildi

Samsung, Galaxy A Serisi’nin bazı modellerinde, tek tuşla Google’ın yapay zeka (A) destekli asistanı Gemini’ye doğrudan erişimi genişletti.

Kayıp tektonik levha yeniden ortaya çıkıyor…

Utrecht Üniversitesi’nden jeologlar, on yılı aşkın süredir varlığı öngörülen “Pontus Plakası” adı verilen dev tektonik levhayı, manto tabakasındaki sıcaklık anomalileri ve geniş saha verilerini birleştirerek dijital ortamda yeniden ayağa kaldırdı.

Zuckerberg’den TikTok itirafı: Bizi fena geçti

Meta’nın tepe yöneticileri, Facebook ve Instagram’ın artık sosyal medyada öncü değil, yarışa sonradan katılan “rakip” konumunda olduğunu kabul ediyor. ABD Federal Ticaret Komisyonu’nun (FTC) Meta’ya karşı açtığı antitröst davasında ortaya çıkan yeni belgeler, şirketin TikTok karşısındaki zor durumunu gözler önüne serdi.

Apple tekerleği yeniden icat etti: Katlanabilir iPhone, sizi şaşırtacak!

Apple’ın geliştirdiği katlanabilir iPhone, getirdiği benzersiz teknik çözümlerle rakiplerinin bir adım önüne geçebilir. Cihazı diğer katlanabilir akıllı telefonlardan ayıran en önemli özellikse, ekranda neredeyse hiç katlanma çizgisi bırakmaması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir