İyi Parti lideri Dervişoğlu’ndan Halk TV operasyonuna sert tepki: Adalet, bir gün herkese lazım olacak!

İyi Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: İktidar Adaleti Kullanıyor

İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Halk TV’ye yapılan operasyon ve gazetecilerin gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Dervişoğlu, iktidarın yargıyı kullanarak toplumu sindirmeye çalıştığını belirtti. Adaletin herkes için eşit olması gerektiğini vurgulayan Dervişoğlu, iktidarın kayırmacı bir tutum sergilediğini ifade etti.

Dervişoğlu, Türkiye’nin adaletsiz bir duruma sürüklendiğini dile getirirken, adalet duygusunun milleti birleştiren en önemli unsurdan biri olduğunu söyledi. Halk TV’ye yapılan müdahalenin tüm halka yönelik bir “yargı sopası” olduğunu belirten Dervişoğlu, basın özgürlüğünün demokrasi için vazgeçilmez olduğunu hatırlattı.

İYİ Parti Lideri, iktidarı uyararak yargının tüm vatandaşlar için tarafsız bir şekilde işlemesi gerektiğini vurguladı. Son olarak, Halk TV ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek süreci yakından takip edeceklerini belirtti.

Açıklamanın tamamını okumak için tıklayın.

Related Posts

Metehan Mimaroğlu: ’10 numara benim için onur!’

Gençlerbirliği’nin yeni 10 numarası Metehan, baskı hissetmeden takıma katkı sağlamayı hedefliyor.

Sakarya ve Düzce’de Denize Giriş Yasaklandı

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sakarya’nın 3 ilçesi ve Düzce’deki plajlarda denize girilemeyecek.

Söke’de Satranç İle Başlayan Başarı Hikayesi

Söke Belediyesi ve Zeytinoğlu Ailesi’nin girişimiyle başlayan satranç projesi, 11 binin üzerinde öğrenciye ulaştı ve Türkiye’ye örnek oldu. Disiplin ve strateji geliştiren bu program, çocukların akademik yaşamlarını da olumlu etkiledi.

Köprüye çıkan şahıs, el salladıktan sonra kendini boşluğa bıraktı

İstanbul’da kimliği belirlenemeyen bir kişi, köprü korkuluklarına çıkarak bir süre etrafı izledi. Ardından çevreye el sallayan şahıs, kendini boşluğa bıraktı. O anlar, bölgede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Süper Lig’de yılın sürprizi! Sergen Yalçın sahalara geri dönüyor

Son olarak Antalyaspor’da görev yapan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın, sahalara geri dönme kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta yeniden Yalçın’ın adının anılması ve tribünlerde onun adına tezahüratlar yapılması dikkat çekmişti. Sergen Yalçın’ın teknik ekibini oluşturmaya başladığı ve gelecek teklifleri değerlendirmeye hazır olduğu belirtildi.

Bir gecede cahil kalan şehzade, diplomasını 29 dakikada almış

Sahte belge çetesi davası dosyasına göre, şüpheliler İnönü Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı’nın e-imzasını kopyalayarak sisteme girdi ve Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu adına yasadışı mezuniyet kaydı oluşturdu. Osmanoğlu’nun bilgileri, 2004’te mezun olmuş başka bir kişinin kaydının üzerine yazıldı. Diploma 16 Ağustos 2024’te YÖK sistemine eklendi.