İstanbul’un tarihi ulaşım hatlarında 154. yıl coşkusu

İSTANBUL (İGFA) – İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin köklü kuruluşlarından İETT, 2025 yılı itibarıyla 154. yılını kutluyor.

İstanbul’un simgesel ulaşım araçları için İstiklal Caddesi’nde tören düzenlendi.

Türkiye’nin ilk, dünyanın ise ikinci en eski metrosu olma özelliğini taşıyan Beyoğlu – Karaköy Tüneli ile benzer şekilde, İstiklal Caddesi’nde nostaljik bir atmosfer oluşturan Nostaljik Tramvay İETT tarafından özenle işletiliyor. Her gün binlerce yolcu taşıyan bu tarihi ulaşım araçları, İstanbul halkına kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Beyoğlu – Karaköy Tüneli ve Nostaljik Tramvay’ın yıl dönümleri vesilesiyle düzenlenen törene İETT Genel Müdürü İrfan Demet, İETT yöneticileri ve çalışanları da katıldı.

Nostaljik Tramvay’da müzik dinletisi sunulurken, Beyoğlu – Karaköy Tüneli’nde vatandaşlara sahlep ikram edildi.

Related Posts

Taliban barış elçisi kesildi: Hindistan ve Pakistan’a diyalog çağrısı

Hindistan’ın Pakistan topraklarında “terör hedefi” olarak tanımladığı bölgelere roket saldırısı düzenlemesi sonrası iki ülke arasında başlayan gerilim sürüyor. Bugün toplanan Pakistan güvenlik komitesi, Hindistan’ın saldırısını savaş eylemi olarak …

Antalya’da denizde erkek cesedi bulundu!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi açıklarında denizde erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin yabancı uyruklu olabileceği değerlendiriliyor.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını “Unutmuyoruz” eylemi

Eyleme katılanlar Deniz Gezmiş, arkadaşları ve Sırrı Süreyya Önder için saygı duruşunda bulundu. Basın açıklaması sonrasında sanatçı Bülent Çatalkaya’ nın bağlaması eşliğinde Şarkışla türküsü söylendi. Eylem ve basın açıklaması sona erdi.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Pakistan açıkladı: Hindistan’a ait 3 savaş uçağı ve bir drone düşürüldü

Pakistan Federal Enformasyon ve Yayıncılık, Ulusal Miras ve Kültür Bakanı Attaullah Tarar, Hindistan ordusuna ait 3 savaş uçağı ve bir dronun düşürüldüğünü bildirdi.