Gaziantep’te 825 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Gaziantep’te 4 kardeşe ait bir evin bahçesinde 825 kök kenevir ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kardeş tutuklandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin üretimi ve ticareti ile mücadeleye yönelik çalışma yapıldı. Çalışmalar çerçevesinde, Nizip ilçesinde 4 kardeşe ait bir evin bahçesinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı tespit edildi. Dört kardeşe ait belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapan ekiplerin aramaları sonucunda 825 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Evinin bahçesinde yasadışı ekim yapan M.A. ve H.A. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Gözaltındaki işlemleri tamamlanan M.A. ve H.A. isimli şahıslar, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. – GAZİANTEP

Related Posts

Metehan Mimaroğlu: ’10 numara benim için onur!’

Gençlerbirliği’nin yeni 10 numarası Metehan, baskı hissetmeden takıma katkı sağlamayı hedefliyor.

Sakarya ve Düzce’de Denize Giriş Yasaklandı

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sakarya’nın 3 ilçesi ve Düzce’deki plajlarda denize girilemeyecek.

Söke’de Satranç İle Başlayan Başarı Hikayesi

Söke Belediyesi ve Zeytinoğlu Ailesi’nin girişimiyle başlayan satranç projesi, 11 binin üzerinde öğrenciye ulaştı ve Türkiye’ye örnek oldu. Disiplin ve strateji geliştiren bu program, çocukların akademik yaşamlarını da olumlu etkiledi.

Köprüye çıkan şahıs, el salladıktan sonra kendini boşluğa bıraktı

İstanbul’da kimliği belirlenemeyen bir kişi, köprü korkuluklarına çıkarak bir süre etrafı izledi. Ardından çevreye el sallayan şahıs, kendini boşluğa bıraktı. O anlar, bölgede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

Süper Lig’de yılın sürprizi! Sergen Yalçın sahalara geri dönüyor

Son olarak Antalyaspor’da görev yapan başarılı teknik direktör Sergen Yalçın, sahalara geri dönme kararı aldı. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta yeniden Yalçın’ın adının anılması ve tribünlerde onun adına tezahüratlar yapılması dikkat çekmişti. Sergen Yalçın’ın teknik ekibini oluşturmaya başladığı ve gelecek teklifleri değerlendirmeye hazır olduğu belirtildi.

Bir gecede cahil kalan şehzade, diplomasını 29 dakikada almış

Sahte belge çetesi davası dosyasına göre, şüpheliler İnönü Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı’nın e-imzasını kopyalayarak sisteme girdi ve Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu adına yasadışı mezuniyet kaydı oluşturdu. Osmanoğlu’nun bilgileri, 2004’te mezun olmuş başka bir kişinin kaydının üzerine yazıldı. Diploma 16 Ağustos 2024’te YÖK sistemine eklendi.