Gazeteci Barış Pehlivan ve Halk TV’nin sunucusu ile yetkililerine soruşturma

Halk TV Yetkilileri ve Barış Pehlivan Hakkında Soruşturma Başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Halk TV’nin sunucusu ve yetkilileri ile gazeteci Barış Pehlivan hakkında “bilirkişiyi etkilemeye teşebbüs” ve “kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması” suçlarından soruşturma başlattı.

Bugün Halk TV yayınında, bilirkişi ile yapılan telefon görüşmesinin izinsiz kayda alınarak yayınlandığının ve bilirkişinin isminin hedef gösterilerek yargılamanın seyrini etkilemeye yönelik sözlerin sarf edilmesinin tespit edilmesi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Başsavcılık, Barış Pehlivan ile Halk TV’nin ilgili sunucusu ve yetkilileri hakkında söz konusu suçlar kapsamında soruşturma başlattı.

Related Posts

Boş arazideki bidonlar ekipleri harekete geçirdi

Kayseri’nin İncesu ilçesinde boş araziye bırakılan siyah sıvı dolu bidonlar vatandaşları tedirgin ederken, yapılan incelemede sıvıların küçükbaş hayvanların memelerini temizlemek için kullanılan kimyasal madde olduğu tespit edildi.

Kayseri’deki Yamula Barajı’nda sular çekildi: Barajın altından mahalle çıktı köylüler mezarlarına kavuştu

Sıcak havaların etkisiyle Yamula Barajı’ndaki suların yaklaşık 200 metre çekilmesinin ardından Kocasinan ilçesinde bulunan Taşhan Mahallesi’ndeki eski evler ve yollar da ortaya çıkmaya başladı. Çekilen suların altında kalan yollar ve evlerin ortaya …

Akdeniz’de 3.7 büyüklüğünde deprem

Akdeniz’de Antalya açıklarında 3.7 büyüklüğüünde deprem meydana geldi.

Ali Yerlikaya’dan Bahçeli’ye rest: Dört Alevi müdür kızağa alındı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin söylediği iddia edilen “Cumhurbaşkanının iki yardımcısı olsun, bir Kürt, diğeri Alevi olsun” söylemi sonrası başlayan polemik henüz hızını kesmemişken, İçişleri Bakanlığı’nda dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

Türkiye-Arnavutluk Savunma Protokolü İmzalandı

Türkiye ve Arnavutluk, Nakdi Yardım Protokolü’nde değişiklik için imza töreni gerçekleştirdi.

Yangında şehit olan işçinin son mesajında Türkiye’nin gerçek gündemi gizli!

Eskişehir’de orman yangını söndürme çalışmaları sırasında 5 orman işçisi ve 5 sivil toplum gönüllüsü yakındaki bir mağaraya sığındı. Ancak tekrar yön değiştiren yangının arasında kalan 10 orman işçisi maalesef yanarak can verdi. Şehit olan orman işçisi Eyüp Dereli’nin yürek yakan mesajı ortaya çıktı.