Fenerbahçe iddiaları ve paylaşım: Kerem Aktürkoğlu transferinde neler oluyor?

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için Devrede!

Avrupa’da yaz transfer dönemi oldukça hareketli geçerken, dikkat çekici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Benfica’da forma giyen Kerem Aktürkoğlu’nun, Portekiz ekibindeki geleceği belirsizliğini koruyor.

Teknik direktörüyle yaşadığı problemler sonrası takımdan ayrılan Orkun Kökçü’nün ardından, hocası Bruno Lage ile arası bozulan Aktürkoğlu’nun ayrılık sinyalleri verdiği iddia ediliyor.

Portekiz basını, Aktürkoğlu’nun beklentilerini karşılayamadığını ve net şekilde ayrılmak istediğini öne sürdü.

Fenerbahçe Devrede!

İtalyan basını, Kerem Aktürkoğlu için Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’nin devreye girdiğini iddia ediyor.

Fenerbahçe’nin, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakan Aktürkoğlu’nun şartları hakkında bilgi aldığı belirtiliyor.

Ayrıca, Beşiktaş’ın da ilgilendiği iddia edilen genç oyuncunun transferini bitirmek istediği ifade ediliyor.

Kerem Aktürkoğlu’dan Açıklama

Kerem Aktürkoğlu, gelecek sezon Benfica’da giyeceği forma numarasını açıkladı.

Yıldız oyuncu, 7 numaralı formayı terleteceğini duyurarak, “7 numara ile geri dönüyorum” dedi.

Performansı

Geçen sezon 12 milyon euro karşılığında Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Aktürkoğlu, Türkiye ve Portekiz’de toplam 59 maça çıkarak 18 gol ve 16 asistle önemli bir performans sergiledi.

Related Posts

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun “Beni betona gömmek istiyor” çıkışına kırılmamış: İçerideki adamın psikolojisini bilmek zorundasınız

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun “Beni betona gömmek istiyor” çıkışına kırılmamış: İçerideki adamın psikolojisini bilmek zorundasınız

Bozüyük’te Futbol Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı

Bilecik Bozüyük’te düzenlenen futbol turnuvası genç sporcuların mücadeleleriyle sona erdi.

Ege’de 3.6 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde, Girit adası açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sözcü’den nefret başlığı: Babası müftü diye LGS’de derece yapan çocuğa linç

CHP’nin başını çektiği muhalefet partileri, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavını itibarsızlaştırmak için hem başarılı öğrencilere iftira atmış, hem de imam hatip düşmanlığı yapmıştı. CHP yandaşı Sözcü gazetesi de LGS’den tam puan alan bir öğrenciyi babası müftü olduğu için hedef gösterdi. Başarıyı ‘şaibe’ olarak niteleyen Sözcü, Ortahisar İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz ve oğlunun fotoğrafını da yayınladı.

Talas’ta İzinsiz Kazı Yapan 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Kayseri’nin Talas ilçesinde izinsiz kazı yapan 3 kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.