Denizli’de Kayıp Kadının Cansız Bedeni Bulundu

Çivril’de Kaybolan Kadının Cesedi Komşusunun Bahçesinde Bulundu

Denizli’nin Çivril ilçesinde geçen pazar günü evden ayrıldıktan sonra kaybolan 54 yaşındaki Serpil Girgin’in cansız bedeni bugün evine yaklaşık 50 metre mesafedeki komşusunun bahçesinde çuval içerisinde bulundu.

Çarşı Mahallesi’nde 2032 sokakta oturan Serpil Girgin, pazar günü “Komşuya gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Akşam olunca geri dönmeyince eşi Mustafa Girgin polise başvurarak kayıp ilan etti. Polis ekipleri hemen çalışmalara başladı ancak Girgin’e ait herhangi bir iz bulunamadı.

Olayın üzerine polis ekipleri, Serpil Girgin’in “Komşuya gidiyorum” demesinin ardından evinin bulunduğu 2032 sokağa odaklandı. Sokaktaki evlerin bahçelerinde inceleme yapan polisler, kayıp kadının cesedinin bulunduğu çuvalı fark etti ve içine baktıklarında Girgin’in cansız bedenine ulaştılar.

Cumhuriyet Savcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında Girgin’in cesedi olay yerinde incelendikten sonra otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin bulunduğu ev sahibi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, Girgin’in ölüm sebebini ve failini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Yüksek Askeri Şura yarın toplanıyor: Terfi ve emekliye sevkler görüşülecek

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) yarın toplanacak. Toplantıda, general ve amiralliğe yükselecek personel ile terfi sırası gelen personelin dosyaları karara bağlanacak.

Köşk’te Motosiklet Kazası: Genç Sürücü Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Köşk ilçesinde, kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü 22 yaşındaki Barış Sarı yaşamını yitirdi.

Söğüt Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Söğüt Belediyesi’nin Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ferhat Durgut’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ilçenin gündemine dair çeşitli konular görüşüldü ve kararlar alındı. Alınan kararlar, 15 gün içinde Söğüt Belediyesi’nin resmi internet sitesinde kamuoyuyla paylaşılacak. Başkan Durgut, alınan kararların hayırlı olmasını dileyerek, halkın görüş ve önerilerine açık olduklarını belirtti.

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz’dan Türk hakemlere destek

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Türk hakemlerinden yana olduklarını belirterek, yeni sezonda beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

Avrupa’dan İsrail’e baskı büyüyor: Filistin’de soykırım olduğu çok açık

İskoçya’nın başkenti Edinburgh’da konuşan Swinney, Filistin yanlısı protestocuların defalarca konuşmasını kesmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Filistin’de soykırım olduğunu dile getirdim ancak henüz o kişilere ulaşmadı. Ama benim hissiyatım bu …

Sahil Sürat Türkiye Kupası Çanakkale’de Başladı

Çanakkale’de düzenlenen kupada 20 kulüpten 250 sporcu, eleme turlarında yarışıyor.