Çamaşırhaneye silahlı saldırı: 2 yar

Çamaşırhaneye Silahlı Saldırı!

İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesi Kara Sarıklı Sokak’ta akşam saatlerinde gerçekleşen korkunç olayda, otomobille gelen kasklı 4 kişi çamaşırhaneye silahlarla saldırdı.

Olay sırasında silah seslerini duyan vatandaşlar panik yaşarken, kurşunlar V.Ç. ve Ş.G.’ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri, çevreyi güvenlik altına alarak inceleme başlattı.

Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar V.Ç. ve Ş.G. ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde çok sayıda kovan buldu ve yaptıkları çalışmalar sonucunda 2 silah ele geçirdi.

Ayrıca bugün Fatih’in farklı bir mahallesinde yaşanan olayda V.Ç.’nin oğlu R.B.Ç.’nin de yaralandığı belirtildi. Kaçan şüphelileri yakalamak için polis ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

O ANLAR KAMERADA

‘ÇATIŞMA ÇIKTI’

Olayla ilgili konuşan çevre sakini Yasin Kandemir, “Biz köşede oturuyorduk, burada siyah iki araçla çatışma çıktı. Biz de ne olduğunu anlayamadık. Koşarak buraya geldik. 6-7 kişiydiler, direkt silahı çıkarıp saldırdılar. 2-3 kişi yaralandı. Yüzleri maskeliydi, uzun boylu birkaç kişiydiler. Saldırdıktan sonra kaçtılar” dedi.

Related Posts

Taliban barış elçisi kesildi: Hindistan ve Pakistan’a diyalog çağrısı

Hindistan’ın Pakistan topraklarında “terör hedefi” olarak tanımladığı bölgelere roket saldırısı düzenlemesi sonrası iki ülke arasında başlayan gerilim sürüyor. Bugün toplanan Pakistan güvenlik komitesi, Hindistan’ın saldırısını savaş eylemi olarak …

Antalya’da denizde erkek cesedi bulundu!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi açıklarında denizde erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin yabancı uyruklu olabileceği değerlendiriliyor.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını “Unutmuyoruz” eylemi

Eyleme katılanlar Deniz Gezmiş, arkadaşları ve Sırrı Süreyya Önder için saygı duruşunda bulundu. Basın açıklaması sonrasında sanatçı Bülent Çatalkaya’ nın bağlaması eşliğinde Şarkışla türküsü söylendi. Eylem ve basın açıklaması sona erdi.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Pakistan açıkladı: Hindistan’a ait 3 savaş uçağı ve bir drone düşürüldü

Pakistan Federal Enformasyon ve Yayıncılık, Ulusal Miras ve Kültür Bakanı Attaullah Tarar, Hindistan ordusuna ait 3 savaş uçağı ve bir dronun düşürüldüğünü bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir