Bolu’daki Yangın Soruşturmasında 3 Tutuklama

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Faciadan Sonra Tutuklamalar Artıyor

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınında hayatını kaybeden 78 kişiyle ilgili soruşturma hız kesmeden devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye personeli İrfan Acar, tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangın olayının ayrıntıları inceleniyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen Gülener, Coşkun, Acar ve otelin iç mimarı A.B, sorgulara tabi tutuldu.

İç mimar A.B. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Gülener, Coşkun ve Acar ise Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilerek tutuklandı. Tutuklananların sayısı 18’e yükselirken, Gazelle Otel Genel Müdürü A.D’nin adli süreçi ise devam ediyor.

Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da dahil olmak üzere 15 şüpheli tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Bu acı olayın yankıları ise sürmeye devam ediyor.

Related Posts

DEM Parti’nin Meclis Başkanı adayı Cengiz Çandar oldu

Parti, adaylık başvurusunu Meclis Başkanlık Sekreterliği’ne sundu

Fatih Erbakan: Cumhurbaşkanının bir kez daha seçilmesini sağlayacak anayasaya karşı olacağız

Fatih Erbakan: Cumhurbaşkanının bir kez daha seçilmesini sağlayacak anayasaya karşı olacağız

Gazze Mahkemesi’nden sonuç bildirgesi: İsrail’e askeri ambargo uygulanmalı

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da kurulan Gazze Mahkemesi, İsrail’i en güçlü şekilde kınadı. Gazze Mahkemesi’nin sonuç bildirisinde “İsrail’e askeri ambargo uygulanmalı” denildi.

Resmî Gazete’de bugün (29 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 29 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Gazze’de ölüm yağdıran Türk: ‘Siyonistler vatandaşlıktan çıkarılsın’

İsrail’in Gazze’ye yönelik vahşeti devam ediyor. Siyonist rejimin saflarında savaşarak soykırıma destek veren Türklerin, vatandaşlıktan çıkarılması için TBMM Genel Kurulu’na sunulan kanun teklifi ise 11 aydır görüşülmeyi bekliyor. Soykırımın tüm insanlığa karşı işlenen bir suç olduğunu söyleyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bu teklifin yasalaşması için toplumun farklı kesimlerinden destek olduğunu söyledi. Yapıcıoğlu, “AK Parti ile yaptığımız görüşmelerde soykırım suçuna iştirak edenlerin yargılanması ile ilgili kanun teklifimize benzer bir düzenlemeyi 10’ncu Yargı Paketi’ne ilave edeceklerini söylediler” dedi

Harry Potter dizisinin oyuncuları açıklandı: ’30 bin kişi arasından seçildiler’

Harry Potter dizisinin oyuncuları açıklandı: ’30 bin kişi arasından seçildiler’