Bir anlık hata can alıyordu: Araba merdivenden uçtu

Beylikdüzü’nde Otomobil Merdivenleri Aşarak Yaya Yoluna Girdi

Beylikdüzü’nde meydana gelen olayda, bir sürücünün otomobili merdivenleri aşarak yaya yoluna girdi ve bu anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Dereağzı Mahallesi’nde yaşanan olayda, bir sürücü otomobilinden indikten sonra fırından alışveriş yapmak için mola verdi. Daha sonra tekrar aracına binen sürücü, aracını çalıştırıp 4-5 basamaklı merdivenleri inerek yaya yoluna girdi. Bu esnada fırından çıkan bir kadın kaza tehlikesi atlattı ve durumu şans eseri ucuz atlattı.

Otomobille merdivenleri aşarak yaya yoluna giren sürücü, çevredeki vatandaşların tepkisine maruz kaldı. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Sürücünün duraksamadan yoluna devam etmesi ve yaşanan tehlikeli durum çevredekiler tarafından endişeyle izlendi.

Related Posts

Hindistan Pakistan savaşı turizmi vurdu

Hindistan ve Pakistan arasında çıkan sınır tartışmaları nedeniyle Muğla’nın bodrum ilçesinde düzenlenen Hint düğünleri organizasyonlarının bir bölümü iptal edilmeye başlandı. Savaşın sadece düğün organizasyonları ile değil kurumsal ilişkilere de darbe vurduğu belirtildi.

Destici: Askerimizi, polisimizi şehit eden teröristler için idam cezası getirilmeli

BBP lideri Mustafa Destici, teröristler, kadın ve çocukları istismar edenler için idam cezası çağrısında bulundu.

Marmara’nın turistik körfezinde müsilaj kabusu

Busa’nın Gemlik Körfezi müsilajla kaplanırken, ilçenin turistik mahallelerinin sahillerinde oluşan tabaka, endişeye yol açtı. Yaz sezonunun başlamasıyla, Bursa ve İstanbul’daki tatilcilerin akın ettiği Kumla, Karacaali ve Narlı mahallerinin sahillerindeki müsilaj, hem esnafı hem de vatandaşı tedirgin eti.

Kolombiya’da sel ve toprak kaymasında 5 kişi hayatını kaybetti

Kolombiya’nın Antioquia yönetim bölgesine bağlı Sabaneta kasabasında yaşanan sel ve toprak kaymasında 5 kişi yaşamını yitirdi.

Kassam Tugayları: Gazze’de İsrail piyade birliğine pusu kurduk, ölü ve yaralılar var

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde İsrail piyade birliğini hedef alan komplike bir pusu kurulduğunu, askerlerden ölen ve yaralananlar olduğunu duyurdu. Kassam, Telegram hesabından, 7 Mayıs …

ABD ordusu Meksika sınırında: 110 bin dönümlük arazi Ulusal Savunma Alanı ilan edildi

ABD Başkanı Donald Trump’ın talebi doğrultusunda Savunma Bakanlığının imzaladığı yeni emirle New Meksiko eyaletinin Meksika sınırındaki yaklaşık 110 bin dönümlük arazi, Ulusal Savunma Alanı ilan edildi. Eski uygulamada askerlerin görevi gözlemle sınırlıyken yeni uygulamada devriye atma, yasa dışı göçmenleri geçici olarak gözaltına alma ve onları arama yetkileri bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir