Ayşe Ünlüce 2024’ü çocuklarla uğurladı

Ayşe Ünlüce, Eskişehir’de Çocuklarla Renkli Bir Buluşmada

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çocuk Hakları Birimi organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte çocuklarla buluştu. Programa Başkan Ünlüce’nin yanı sıra Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, Genel Sekreter Yardımcıları Senem Ekinci, Metin Bükülmez ve birçok çocuk katıldı.

Şarkılar ve danslar eşliğinde gerçekleşen buluşmada minikler, yeni yıl hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. Başkan Ünlüce, çocuklarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Çocuklarla keyifli zaman geçiren Başkan Ünlüce, 2025’in tüm çocuklar için daha eğlenceli ve mutlu bir yıl olmasını temenni etti ve şunları söyledi: “Bu şehirde ne yapıyorsak önce onlar için! Çocuk Hakları Birimimiz tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı çocuklarımızla buluştuk, heyecanlarına ortak olduk, yeni yıllarını kutladık. Soran, sorgulayan, haklarını bilen nesiller yetiştirmek en önemli görevlerimizden biri. Günümüze neşe, umudumuza umut katan tüm çocuklarımızı gözlerinden öpüyor, tüm çocuklarımız için güzel bir yıl diliyorum.” dedi.

Renkli buluşma, çocuklarla çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Related Posts

Hindistan Pakistan savaşı turizmi vurdu

Hindistan ve Pakistan arasında çıkan sınır tartışmaları nedeniyle Muğla’nın bodrum ilçesinde düzenlenen Hint düğünleri organizasyonlarının bir bölümü iptal edilmeye başlandı. Savaşın sadece düğün organizasyonları ile değil kurumsal ilişkilere de darbe vurduğu belirtildi.

Destici: Askerimizi, polisimizi şehit eden teröristler için idam cezası getirilmeli

BBP lideri Mustafa Destici, teröristler, kadın ve çocukları istismar edenler için idam cezası çağrısında bulundu.

Marmara’nın turistik körfezinde müsilaj kabusu

Busa’nın Gemlik Körfezi müsilajla kaplanırken, ilçenin turistik mahallelerinin sahillerinde oluşan tabaka, endişeye yol açtı. Yaz sezonunun başlamasıyla, Bursa ve İstanbul’daki tatilcilerin akın ettiği Kumla, Karacaali ve Narlı mahallerinin sahillerindeki müsilaj, hem esnafı hem de vatandaşı tedirgin eti.

Kolombiya’da sel ve toprak kaymasında 5 kişi hayatını kaybetti

Kolombiya’nın Antioquia yönetim bölgesine bağlı Sabaneta kasabasında yaşanan sel ve toprak kaymasında 5 kişi yaşamını yitirdi.

Kassam Tugayları: Gazze’de İsrail piyade birliğine pusu kurduk, ölü ve yaralılar var

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde İsrail piyade birliğini hedef alan komplike bir pusu kurulduğunu, askerlerden ölen ve yaralananlar olduğunu duyurdu. Kassam, Telegram hesabından, 7 Mayıs …

ABD ordusu Meksika sınırında: 110 bin dönümlük arazi Ulusal Savunma Alanı ilan edildi

ABD Başkanı Donald Trump’ın talebi doğrultusunda Savunma Bakanlığının imzaladığı yeni emirle New Meksiko eyaletinin Meksika sınırındaki yaklaşık 110 bin dönümlük arazi, Ulusal Savunma Alanı ilan edildi. Eski uygulamada askerlerin görevi gözlemle sınırlıyken yeni uygulamada devriye atma, yasa dışı göçmenleri geçici olarak gözaltına alma ve onları arama yetkileri bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir