Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

AK Parti’den yeni yasa teklifi

Çeşitli nedenlerle kuvvet komutanlıklarının rütbe karşılama oranlarında eksiklik veya fazlalık oluşması halinde ihtiyacın karşılanabilmesi için cumhurbaşkanına rütbe bekleme sürelerini değiştirme yetkisi verilecek. Teklifte ayrıca yeni iskân nedeniyle oluşturulan ve nüfusu 5 bin ve üzerinde olan herhangi bir yerleşim yerinde belediye kurulabilmesi, nüfusu 2 binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesi hükme bağlanıyor.

Annesinin cesediyle 4 yıl yaşayan adam her şeyi gün gün yazmış!

Annesinin ölümün ardından cesediyle 4 yıl boyunca yaşayan 47 yaşındaki adamın annesinin cesediyle geçirdiği günlere dair ayrıntıları içeren bir de defter yazdığı ortaya çıktı.

Bakan Bolat, TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde konuştu

Bakan Bolat, TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde konuştu

İngilizler Pekin’in İngiltere’nin altyapısına mikroçipler yerleştirdiğini iddia ediyor

Eski MI6 şefi Sir Richard Dearlove, İşçi Partisi milletvekillerinin önünde parlamentoda yapılan kapalı oturumda, tehdidin Çin yapımı mikroçiplerde (kontrol arayüz modülleri) yattığını söyledi. Bu mikroçipler ‘bilgisayar girdileri’ gibi işlev görüyor …

Şempanzeler ormanda ‘ilk yardım merkezi’ kurdu

Uganda’daki Budongo Ormanı’nda yapılan gözlemler, şempanzelerin yalnızca kendilerini değil, birbirlerini de doğadan topladıkları bitkilerle tedavi ettiklerini ortaya koydu. Araştırmacılar bu davranışları ‘orman hastanesi’ olarak tanımladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’na ‘Pedofiliye geçit yok, her yer BOÜN’ pankartı

Boğaziçi Üniversitesi’nde Nureddin Yıldız’ı protesto eden öğrencilerin gözaltına alınmasına tepki gösteren Ankara’daki üniversiteliler, Diyanet İşleri Başkanlığı’na “Pedofiliye Geçit Yok! Her yer BOÜN, her yer direniş” yazılı pankart astı. Öğrenciler, hem çocuk istismarını meşrulaştıran açıklamalara hem de protestolara yönelik yapılan polis müdahalesine karşı ses yükseltti.