Sağlıkta dev satın alma: Bayındır artık Acıbadem’in

Türkiye İş Bankası, sağlık sektöründe önemli bir adım attı. Banka, iştiraki olan Bayındır Sağlık Grubu’nun yüzde 80 hissesini ve yönetimini Acıbadem Sağlık Grubu’na devretti.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, satış karşılığında 55 milyon dolar ödeme alındığını açıkladı. Aran, Bayındır’a ait tüm hastanelerin de Acıbadem bünyesine geçtiğini ifade etti. Acıbadem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise devrin yalnızca bir hisse alımı olmadığını vurgulayarak, “29 hastane, 15 ayakta tedavi merkezi ve 29 bin çalışana ulaştık. Bayındır ile birlikte bir kültürü ve güçlü bir altyapıyı devralıyoruz” dedi.

NORMALLEŞME GELECEK YILA KALDI

Basın toplantısında ekonomiyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Hakan Aran, yıl sonunda enflasyonun yüzde 29 seviyesinde gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Aran, politika faizinin ise yüzde 35 seviyelerinde olacağını öngördüklerini belirtti. Sıkı para politikasında ise normalleşmenin 2026 yılının Mayıs ayında başlayacağını vurguladı.

Related Posts

Klyuchevskoy Yanardağı yeniden faaliyete geçti

Rusya’da meydana gelen 8,8 büyüklüğündeki depremin ardından lav püskürtmeye başlayan Klyuchevskoy Yanardağı yeniden faaliyete geçti.

İsrailli yerleşimciler Batı Şeria’daki Filistin köylerine saldırdı: Çok sayıda Filistinli yaralandı

İsrailli yerleşimcilerin işgal altındaki Batı Şeria’da bulunan Susya ve Atara köylerine gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda Filistinli yaralandı.

Kulis | AKP’liler Çerçioğlu transferinden rahatsız: Yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkan birine tören düzenlemek utanç tablosudur

Kulis | AKP’liler Çerçioğlu transferinden rahatsız: Yolsuzluk iddiaları ayyuka çıkan birine tören düzenlemek utanç tablosudur

Özgür Özel açıklamıştı: Murat Kapki’den ‘Mücahit Birinci’ ifadesi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP’li Mücahit Birinci’nin avukatlığını üstlendiği Murat Kapki’ye tahliyesi karşılığında yalan ifade vermeyi teklif ettiği ve 2 milyon dolar istediğini duyurmuştu. Kapki’nin, başlatılan soruşturma kapsamında bugün cezaevinde ifade verdiği öğrenildi.

Kayseri’de trafik denetimi: 2 bin 30 araca ceza

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kamu huzurunu bozduğu tespit edilen 2 bin 30 araca ceza uygulandı.

Saran’dan Kapalıçarşı’ya ziyaret: Yolumuz uzun

Fenerbahçe’de eylüldeki yapılacak seçimde Ali Koç’a rakip olan Sadettin Saran, İstanbul’da Kapalıçarşı esnafıyla bir araya geldi. Saran, “İlgi ve alakadan dolayı çok mutluyuz. Yolumuz uzun. İnşallah başarılı olacağız” dedi.