Gaziantep FK Başkanı Yılmaz’dan Türk hakemlere destek

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz: “Yeni Sezonda Yüksek Beklentilerimiz Var”

Gaziantep FK Başkanı Yılmaz, kulüp tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, futbol camiasına yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Seyir zevki yüksek bir sezon geçirmeyi umduklarını belirten Yılmaz, Türk futbolu adına yüksek beklentiler içinde olduklarını ifade etti.

“Yeni sezonda Türk futbolu adına beklentilerimiz yüksek. Hakemlerimizin Türk olmasından yanayız. Biz evlatlarımızdan yanayız.” diyen Yılmaz, kulübün transfer politikası hakkında da konuştu. “Futbol ekonomisinin zorlu koşullarında, takımımıza yakışır transferler yaptık. Sezon öncesinde birkaç nokta transfer daha yapmayı planlıyoruz. Amacımız, takımımızı en iyi şekilde konumlandırarak başarılı olmak.” şeklinde konuştu.

Galatasaray Maçı Önemli

Başkan Yılmaz, taraftarlardan yeni sezonda daha güçlü destek beklediklerini vurguladı. Ligin ilk maçında Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Yılmaz, “Taraftarlarımız bizim için çok değerli. Seyirci sayısını artırarak takımımıza destek olmalarını istiyoruz. Galatasaray gibi büyük takımlarla oynamak her zaman zorlu olmuştur ancak biz her maça aynı motivasyonla çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Avrupa’dan İsrail’e baskı büyüyor: Filistin’de soykırım olduğu çok açık

İskoçya’nın başkenti Edinburgh’da konuşan Swinney, Filistin yanlısı protestocuların defalarca konuşmasını kesmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Filistin’de soykırım olduğunu dile getirdim ancak henüz o kişilere ulaşmadı. Ama benim hissiyatım bu …

Sahil Sürat Türkiye Kupası Çanakkale’de Başladı

Çanakkale’de düzenlenen kupada 20 kulüpten 250 sporcu, eleme turlarında yarışıyor.

İsrail BAE’deki diplomatik personelini ve ailelerini tahliye edecek

İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan tüm diplomatik personelini ve ailelerini tahliye etme kararı aldı. Ayrıca Ulusal Güvenlik Konseyi de ”Ülkeye gereksiz seyahatlerden kaçınılması ve seyahat etmeyi düşünenlerin tekrar gözden geçirmesi şiddetle tavsiye edilmektedir” açıklamasında bulundu.

Sağanak kenti felç etti, alt geçitte can pazarı yaşandı

Denizli’de sağanak, bazı ev, iş yeri ve alt geçitlerde su baskınına neden oldu. Alt geçitte mahsur kalan araçların içindekiler çevredekilerin ve görevlilerin yardımıyla kurtarıldı.

Sakarya’da kamyonet ile cip çarpıştı: 4’ü çocuk 5 yaralı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde kamyonet ile cipin çarpıştığı kazada 4’ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Gemlik körfezi çöplüğe döndü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Karsak deresinden yağmur suyuyla birlikte denize dökülen kirli atıklar körfezi çöplüğe çevirdi.