Türkiye-Arnavutluk Savunma Protokolü İmzalandı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Arnavutluk Savunma Bakanı Pirro Vengu, Protokol Töreninde Buluştu

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Arnavutluk Savunma Bakanı Pirro Vengu, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Arnavutluk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu arasında imzalanan Nakdi Yardım Uygulama Protokolüne Dair 1 Numaralı Değişiklik Protokolü için düzenlenen törene katıldılar.

Anadolu Ajansı’nın “Global İletişim Ortağı” olduğu 17. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF 2025), Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı desteğiyle, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda ve KFA Fuarcılık AŞ organizatörlüğünde İstanbul Fuar Merkezi’nde ikinci gününde (İFM) devam ediyor.

Bakanlar, fuar kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Arnavutluk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu arasında imzalanan Nakdi Yardım Uygulama Protokolüne Dair 1 Numaralı Değişiklik Protokolü için bir tören düzenledi.

Bakan Güler ve Arnavut mevkidaşı Vengu, söz konusu protokolü törende imzaladılar.

Related Posts

Boş arazideki bidonlar ekipleri harekete geçirdi

Kayseri’nin İncesu ilçesinde boş araziye bırakılan siyah sıvı dolu bidonlar vatandaşları tedirgin ederken, yapılan incelemede sıvıların küçükbaş hayvanların memelerini temizlemek için kullanılan kimyasal madde olduğu tespit edildi.

Kayseri’deki Yamula Barajı’nda sular çekildi: Barajın altından mahalle çıktı köylüler mezarlarına kavuştu

Sıcak havaların etkisiyle Yamula Barajı’ndaki suların yaklaşık 200 metre çekilmesinin ardından Kocasinan ilçesinde bulunan Taşhan Mahallesi’ndeki eski evler ve yollar da ortaya çıkmaya başladı. Çekilen suların altında kalan yollar ve evlerin ortaya …

Akdeniz’de 3.7 büyüklüğünde deprem

Akdeniz’de Antalya açıklarında 3.7 büyüklüğüünde deprem meydana geldi.

Ali Yerlikaya’dan Bahçeli’ye rest: Dört Alevi müdür kızağa alındı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin söylediği iddia edilen “Cumhurbaşkanının iki yardımcısı olsun, bir Kürt, diğeri Alevi olsun” söylemi sonrası başlayan polemik henüz hızını kesmemişken, İçişleri Bakanlığı’nda dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

Yangında şehit olan işçinin son mesajında Türkiye’nin gerçek gündemi gizli!

Eskişehir’de orman yangını söndürme çalışmaları sırasında 5 orman işçisi ve 5 sivil toplum gönüllüsü yakındaki bir mağaraya sığındı. Ancak tekrar yön değiştiren yangının arasında kalan 10 orman işçisi maalesef yanarak can verdi. Şehit olan orman işçisi Eyüp Dereli’nin yürek yakan mesajı ortaya çıktı.

Cinsel saldırganın dilini koparıp ceza almıştı: Güney Kore’de 60 yıl sonra gelen adalet

Güney Kore’de cinsel saldırı girişimine karşı kendisini korumak için saldırgan erkeğin dilini ısırarak kopartan kadın, talebi üzerine yeniden yargılandı. Savcılar, kadından resmi olarak özür diledi.