WhatsApp, aylık 3 milyar aktif kullanıcıyı geçti!

WhatsApp, Aylık 3 Milyar Aktif Kullanıcı Sayısını Aştı!

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp’ın aylık 3 milyarı aşkın aktif kullanıcı sayısını duyurdu. Bu, uygulamanın dünya genelinde en popüler mesajlaşma araçlarından biri olduğunu gösteriyor.

WhatsApp, farklı platformlarda çalışabilen yapısıyla geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşıyor. Meta’nın sürekli güncellemeleri ve çapraz platform desteği, WhatsApp’ı birçok kişi için vazgeçilmez hale getirdi.


WhatsApp, Aylık 3 Milyar Aktif Kullanıcı Sayısını Aştı!

Uygulamaya eklenen yapay zeka destekli özellikler ve interaktif sohbet deneyimleri, bu büyümeye büyük katkı sağladı. Meta CFO’su Susan Li, Meta AI’ın en yoğun şekilde WhatsApp üzerinden kullanıldığını belirtiyor.

Ayrıca Li, bazı ülkelerde insanların hala yerleşik mesajlaşma uygulamalarını tercih ettiğini de vurguladı. Meta, ABD pazarında WhatsApp’ın uzun vadede lider konuma ulaşacağını öngörüyor.

Yeni RAM Teknolojisiyle iPhone 18 Serisi Geliyor!

Apple, iPhone 18 serisinde yeni RAM teknolojisi sunarak akıllı telefon endüstrisinde dengeleri değiştirebilir.

Meta, WhatsApp’ın ticari versiyonu olan WhatsApp Business’ın büyümeye devam ettiğini açıkladı. 2025’in ilk çeyreğinde Meta’nın uygulama ailesinden elde ettiği 510 milyon dolarlık gelirin önemli bir kısmı Business üzerinden sağlandı.

Şirket, bu platform için yeni yapay zeka tabanlı araçların test sürecine girdiğini duyurdu. Sizce bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Hangi mesajlaşma uygulamalarını günlük hayatınızda tercih ediyorsunuz? Görüşlerinizi lütfen aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşın.

Related Posts

Yeşil Bursa Rallisi 23-25 Mayıs’ta yapılacak

Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından düzenlenen ve Petrol Ofisi Maxima 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı olan Atış Yapı Yeşil Bursa Rallisi, 23-25 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

Bilek güreşinde İspir’in başarısı

Erzurum’un İspir İlçesinde eğitim hizmeti veren Ziya Paşa Ortaokulu Ardahan’da yapılan Okullar Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’ndan zaferle çıktı.

Yapay zeka asistanı Gemini’ye doğrudan erişim genişletildi

Samsung, Galaxy A Serisi’nin bazı modellerinde, tek tuşla Google’ın yapay zeka (A) destekli asistanı Gemini’ye doğrudan erişimi genişletti.

Kayıp tektonik levha yeniden ortaya çıkıyor…

Utrecht Üniversitesi’nden jeologlar, on yılı aşkın süredir varlığı öngörülen “Pontus Plakası” adı verilen dev tektonik levhayı, manto tabakasındaki sıcaklık anomalileri ve geniş saha verilerini birleştirerek dijital ortamda yeniden ayağa kaldırdı.

Zuckerberg’den TikTok itirafı: Bizi fena geçti

Meta’nın tepe yöneticileri, Facebook ve Instagram’ın artık sosyal medyada öncü değil, yarışa sonradan katılan “rakip” konumunda olduğunu kabul ediyor. ABD Federal Ticaret Komisyonu’nun (FTC) Meta’ya karşı açtığı antitröst davasında ortaya çıkan yeni belgeler, şirketin TikTok karşısındaki zor durumunu gözler önüne serdi.

Apple tekerleği yeniden icat etti: Katlanabilir iPhone, sizi şaşırtacak!

Apple’ın geliştirdiği katlanabilir iPhone, getirdiği benzersiz teknik çözümlerle rakiplerinin bir adım önüne geçebilir. Cihazı diğer katlanabilir akıllı telefonlardan ayıran en önemli özellikse, ekranda neredeyse hiç katlanma çizgisi bırakmaması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir