Bill Murray kariyeriyle ilgili pişmanlığını açıkladı

Hayalet Avcıları, Bir Konuşabilse, Çılgın Liseliler ve Bugün Aslında Dündü gibi unutulmaz filmlerle tanınan Bill Murray, kariyerinde çok az pişmanlık yaşadığını söylese de reddettiği bir film fırsatının hala aklında kaldığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, Howard Stern Show’a konuk olduğu sırada, geçmişte Clint Eastwood’un bir filminde rol alma teklifini geri çevirdiğini itiraf etti.

Murray, “Uzun zaman önce Clint Eastwood’un o dönemdeki filmlerini izliyordum ve ‘Bu adamı aramalıyım!’ dedim. Birdenbire onu aradım ve bana, ‘Başka bir askeri komedi yapmak ister misin?’ diye sordu çünkü Stripes’ı yeni yapmıştım ve onun da harika bir donanma fikri vardı” dedi.

Bill Murray, o dönemde askeri komedilerde sıkça rol almak istemediğini düşündüğünü ve bu yüzden teklifi geri çevirdiğini açıkladı:

“Ben de düşündüm; ‘Acaba hep böyle askeri komedilerde mi oynayacağım? Abbott ve Costello gibi mi olacağım?’ Sonra da geri adım attım.”

Clint Eastwood, birkaç yıl sonra 1986 yapımı Heartbreak Ridge filmini çekti. Bu filmde Eastwood, Deniz Piyadesi Başçavuşu Tom Highway karakterine hayat verdi.

Murray, bu fırsatı kaçırdığı için hala üzüldüğünü itiraf ederek, “Yaptığım az sayıdaki hatadan biri buydu. Büyük bir projeydi. Belki müthiş bir ölüm sahnesi olmazdı çünkü film daha çok komedi tonundaydı ama çok etkileyici olabilirdi. Clint’i gördüğümde hâlâ ‘Üzgünüm, keşke o işi yapsaydım’ diyorum. Ama o çok dirayetli biri, takılmıyor bile” dedi.

Related Posts

Traktör ikiye bölündü: 1’i ağır 2 yaralı

Gaziantep’te TIR ile çarpışan traktör ikiye bölündüğü kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Özel sektör öğretmenlerinden ‘Büyük Öğretmen Yürüyüşü’nden sonra açıklama

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyeleri 25 Haziran’da başlattıkları ve 1 Temmuz’da Ankara’da tamamladıkları “Büyük Öğretmen Yürüyüşü”ne ilişkin açıklama yaptı.

Trabzon’da sağanak yağış hayatı felç etti

Trabzon’da etkili olan sağanak yağış, su taşkınlarına sebep oldu.

Trump ile Putin’den kritik görüşme: Rusya savaşın nedenlerini ortadan kaldıracak, Ukrayna’daki hedeflerinden vazgeçmeyecek

Rusya-Ukrayna savaşı ile Orta Doğu’daki gelişmeler ön plana çıktı

Alışveriş sitesine dev para cezası

Fransa Ekonomi Bakanlığı, çevrim içi alışveriş sitesi Shein’a, yanıltıcı ticari uygulamalarda bulunduğu gerekçesiyle 40 milyon euro para cezası verdi.

İranlı hacker grubu ABD’yi korkuttu! Trump’ı ifşa etmekle tehdit ediyor

İranlı Hacker grubu, ABD Başkanı Donald Trump ve çevresindeki ekibin e-postalarını ifşa etmekle tehdit etti.