Karabük’te Ehliyetsiz Sürücü Kaçtı, Yakalandı

Karabük’te ehliyeti olmadığı için polisin “dur” ihtarına uymayan sürücü yaklaşık 40 kilometre sonra Yenice ilçesine bağlı Yortan beldesinde jandarma ekiplerince yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 100. Yıl Mahallesi’nde uygulama yaptıkları sırada Ş.E. (17) idaresindeki 34 KFC 314 plakalı otomobili durdurmak istedi. “Dur” ihtarına uymayan sürücü, otomobilini ekiplerin üzerine sürerek kaçmaya başladı. Polisleri peşine takan sürücü Yenice istikametine kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı.

Durumun bildirmesi üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri de şüpheli aracın Yortan beldesi yönüne seyir halinde olduğunu ve N.A.C.(21) idaresindeki 78 ABU 243 plakalı hafif ticari araçla hareket ettiğini tespit etti.

Ekiplerin kovalaması sonucu iki araç da belde merkezinde durdurulurken sürücüler kıskıvrak yakalandı.

Ehliyetsiz otomobil sürücüsüne “Genel güvenliği tehlikeye düşürmek” suçundan adli işlem yapılırken Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince 58 bin lira idari para cezası kesilerek araç trafikten men edildi. – KARABÜK

Related Posts

Taliban barış elçisi kesildi: Hindistan ve Pakistan’a diyalog çağrısı

Hindistan’ın Pakistan topraklarında “terör hedefi” olarak tanımladığı bölgelere roket saldırısı düzenlemesi sonrası iki ülke arasında başlayan gerilim sürüyor. Bugün toplanan Pakistan güvenlik komitesi, Hindistan’ın saldırısını savaş eylemi olarak …

Antalya’da denizde erkek cesedi bulundu!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi açıklarında denizde erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin yabancı uyruklu olabileceği değerlendiriliyor.

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını “Unutmuyoruz” eylemi

Eyleme katılanlar Deniz Gezmiş, arkadaşları ve Sırrı Süreyya Önder için saygı duruşunda bulundu. Basın açıklaması sonrasında sanatçı Bülent Çatalkaya’ nın bağlaması eşliğinde Şarkışla türküsü söylendi. Eylem ve basın açıklaması sona erdi.

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

ABD Yüksek Mahkemesi, Trump’ın transseksüellere ordu yasağına geçici onay verdi

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Pakistan açıkladı: Hindistan’a ait 3 savaş uçağı ve bir drone düşürüldü

Pakistan Federal Enformasyon ve Yayıncılık, Ulusal Miras ve Kültür Bakanı Attaullah Tarar, Hindistan ordusuna ait 3 savaş uçağı ve bir dronun düşürüldüğünü bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir