Kütahya’da 2 bin 85 Aranan Şahıs Yakalandı

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2025 yılının ilk 7 ayında yapılan çalışmalarda, 2 bin 85 aranan şahıs yakalandı.

Yapılan operasyonlarda, ifadeye yönelik aranması bulunan bin 612 kişi ile kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan 473 kişi olmak üzere toplam 2 bin 85 şahıs yakalandı.

Yakalanan kişiler, gerekli işlemlerin ardından adli mercilere teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü, hiçbir suçlunun elini kolunu sallayarak sokaklarda gezmesine müsaade edilmeyeceğini vurguladı. – KÜTAHYA

Related Posts

Adana Demirspor FIFA tarihine geçti

Adana Demirspor’un mali kriz derinleşirken, kulübün FIFA nezdindeki hukuki dosya sayısı endişe verici boyutlara ulaştı. FIFA tarafından karara bağlanan dosya sayısı 41’e yükseldi. Bu dosyaların büyük kısmı, alacaklarını tahsil edemeyen yabancı futbolcuların şikayetleri sonucunda oluştu. Toplamda 41 dosyasıyla Adana Demirspor FIFA’da en çok davası bulunan takımlar arasında yer aldı.

Fenerbahçe sezonu İzmir’de açıyor: Göztepe maçı muhtemel 11’i

Şampiyonlar Ligi yolunda Feyenoord’u eleyen Fenerbahçe, Süper Lig’de sezonun ilk maçına İzmir’de çıkacak. İşte ayrıntılar ve muhtemel 11…

26 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, hakkında 26 yıl 7 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olarak aranan bir hükümlü yakalandı.

Alaska zirvesinin şifreleri: Kazanan kim oldu… Dünyadaki yankıları, olmazsa olmaz komplo teorileri

Dünyanın gözü kulağı Alaska’daydı: ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kritik zirvede bir araya geldi. Görüşülecek konu, Ukrayna ile ateşkes olarak belirlendi. Ancak beklentiler boş çıktı.

Yerli Kamikaze Bot Geliştirildi

Nevşehir’de bir firma, su altında keşif yapabilen yerli kamikaze botu geliştirdi.

Lanetli soykırım eylemlerinin devamı

Gazze’de 2 buçuk yıldır soykırıma devam eden katil İsrail’in, Doğu Kudüs’te Filistinlilerden gasbedilen yerleşimleri genişletecek “E1″ projesini onaylamayı planlamasına Türkiye’den çok sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik projeyi, “Lanetli soykırım eylemlerinin bir devamıdır” şeklinde değerlendirirken, Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, “Filistin halkının haklı davasını ve kararlı mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.